Όπως όλα δείχνουν η Chiara Ferragni και ο σύζυγος της Fedez αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους αφού ο γάμος τους δεν άντεξε τις αλλεπάλληλες δυσκολίες μεταξύ των οποίων το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, η απιστία, αλλά και τα πρόσφατα προβλήματα της γνωστής influencer με την ιταλική δικαιοσύνη.

Τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται να ξεκίνησαν από πέρυσι, όταν η Chiara Ferragni παρουσίασε το φεστιβάλ του Sanremo και ο άντρας της φίλησε στο στόμα ένα συνάδελφό του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να οργιάσουν οι φήμες σχετικά με την σεξουαλικότητα του.

Ωστόσο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Fedez, o oποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας έφερε το ζευγάρι πιο κοντά, με την Ferragni να ακυρώνει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να μπορεί να είναι δίπλα στον σύζυγο της.

Το τελειωτικό χτύπημα για τον γάμο τους ήρθε όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ιταλίδα influencer είχε υποπέσει σε νομικά και φορολογικά αδικήματα τα οποία εκτός των άλλων επηρέασαν σημαντικά τη φήμη της.

Η είδηση του χωρισμού τους, διέρρευσε από την ιστοσελίδα Dagospia και σύμφωνα με τα όσα γράφει: «Από το πέρυσι στο Sanremo, η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωσξη, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη, ωστόσο, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

Τα όσα γράφονται για τους δυό τους επιβεβαιώνονται και από την απουσία τους από τα social media αφού πλέον έχουν σταματήσει να κοινοποιούν φωτογραφίες μαζί ενώ έχουν σταματήσει και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Sylvester Stallone: Το σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!