Στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένς σειράς, Maestro oι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές.

Να θυμίσουμε ότι, στο τέλος του πρώτου κύκλου, η Αλεξάνδρα ανακοίνωσε στον Ορέστη ότι είναι έγκυος. Έτσι, δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πώς το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη ζωή του κι αν πράγματι είναι δικό του το μωρό.

Η στιγμή που τα κύματα θα ξεβράσουν το πτώμα του Χαράλαμπου δεν θα αργήσει να έρθει και όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι θα νιώσουν την αντίστροφη μέτρηση να πλησιάζει. Δύο από αυτούς είναι ο Σπύρος και ο Αντώνης που θα μείνουν μαζί και ενωμένοι. Πάντα στο πλευρό τους η Μαρία και η Χάρις. Η μια από τους Παξούς και η άλλη από την Αθήνα θα προσπαθήσουν να κάνουν τους δύο νέους να χαρούν τον έρωτά τους. Εξίσου χαρούμενος δεν θα είναι ο Ορέστης που θα βρεθεί στην Αθήνα με τη μητέρα του παιδιού του, Αλεξάνδρα. Όταν καταλάβει τη μεγάλη αλήθεια πίσω από την εγκυμοσύνη της θα είναι αργά.

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε ένα καρουζέλ φωτογραφιών σε μία από τις οποίες απεικονίζονται εκείνη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να κρατούν στην αγκαλιά τους το τηλεοπτικό τους μωρό από το backstage των γυρισμάτων. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Νά´μαι μανούλα και γώ!😜».

Η ανάρτηση από τα γυρίσματα του Maestro

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογράφια που την δείχνει έγκυο το 1969

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet