Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφερόμενος στη Μαρία Κακογιάννη και το «Maestro» που έχει ήδη ξεκινήσει την παγκόσμια πορεία του:

Γράμμα στη Μαρία.
Αγαπημένη μου Μαρία,
Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. 
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.
Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.
Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».
Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.
Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό που είσαι, (το γούρι μου)… Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλάδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι. 
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.
Υ.Γ.
Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;
Netflix από σήμερα worldwide (αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ

Η Μαρία Κακογιάννη με τη σειρά τους του απάντησε:

Χριστοφορακο μου! Μόλις διάβασα το γραμματάκι σου και θέλω να σου πω πόσο ευτυχισμένη με έκανες που τήρησες την υπόσχεση σου και μας ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, και που όλος ο κόσμος θα έχει την τύχη να δει αυτό το φως και τη γλύκα της ψυχής σου. Σ’ ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου. Είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου, με συγκινείς, με κάνεις χαρούμενη, περήφανη… και ναι τα επεισοδιάκια μας τα διάβασα. Είναι υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!!! Μην ανησυχείς δεν θα τα χάσω ποτέ! Ναι worldwide!!!!! Ξέρω! Σ’ αγαπώ μέχρι τον ουρανό και ακόμη πιο ψηλά! 💌✈️

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet