Σύμφωνα με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του revenge porn της Ιωάννας Τούνη παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα. Αυτό φυσικά είναι μια πρώτη «νίκη» για την influencer και επιχειρηματία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει έρθει αντιμετώπιση με επίπονες καταστάσεις εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Θέση πήρε και σύντροφος της Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

«Η γυναίκα μου βιώνει μια δικαίωση. Αυτοί που κατηγορούνται για το βίντεο πλέον πάνε για κακούργημα. Ας κρατήσουμε αυτό που είναι το μόνο θετικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

«Καμία απόφαση δεν θα φέρει πίσω την μητέρα της Ιωάννας που όλο αυτό της ήταν πολύ σημαντικό, γιατί πυροδότησε όλο αυτό που δυστυχώς η γυναίκα δεν είναι εδώ. Όλα από εκεί ξεκίνησαν. Όλα αλλάζουν από εκεί που γίνεσαι γονιός. Από τη στιγμή που φέρνεις μια ζωή νιώθεις υπεύθυνος για αυτή», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Ενώ πρόσθεσε: «Με το που έφερα τον γιο μου στη ζωή πρέπει να θέσουμε ασπίδες. Μπορεί να έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας, από τα λάθη μαθαίνεις. Όλο αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι για τον Πάρη η μαμά του δικαιώνεται. Μεγαλώνοντας, η προίκα που έχει αυτό το παιδί δεν είναι το καλύτερο πράγμα».

«Τον χαμό της μητέρας της δεν θα τον ξαναφέρει πίσω. Αυτό που κάθε μέρα σκοτώνεται μέσα της εσωτερικά από το 2017, δεν γυρνάει πίσω. Το μόνο που βλέπει τώρα και είναι το χαμόγελο χαράς είναι ότι για το παιδί της κάνει τα πάντα να μην βρεθεί στη θέση που βρέθηκε εκείνη». ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη μεσημεριανή εκπομπή του Open. 

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Μαρίνα έχει γενέθλια – Η τρυφερή φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είναι ίδια η μαμά της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!