Ο Δημήτρης Παπάζογλου το βράδυ της Τρίτης (22/3) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για το bullying που έχει βιώσει, και αποκάλυψε το μεγάλο του παράπονο.

Ο γνωστός χορογράφος δεν δίστασε να πει ότι δεν έχει πληρωθεί όπως θα έπρεπε από δουλειές που έχει κάνει. «Είμαι μοναχικό και συντηρητικό πλάσμα. Το 2000 το παράπονο μου ήταν ότι δεν πληρώθηκα τα χρήματα που άξιζα. Ο λόγος είναι ότι ήμουν μόνος μου. Το 80′ το μεγάλο όνομα ήταν ο Φώτης Μεταξόπουλος. Δεν ήμουν σνομπ. Ήμουν αυστηρός, δεν μιλούσα άσχημα, νευρίαζα αλλά δεν έβριζα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπάζογλου και συνέχισε για το bullying που έχει βιώσει:

«Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και με φώναζαν έτσι. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι gay. Έλεγαν για φρούτα κι άλλα» και πρόσθεσε:

«Τελικά είχα μια εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είμαι. Θυμάμαι σε έναν του την είχα δώσει στη μούρη, που με είχε ξεφωνήσει. Δεν το ανεχόμουν. Για αυτό δεν ήθελα ποτέ να δίνω δικαιώματα και να με σέβονται» σημείωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet