Η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, όπου μίλησε για την ενασχόλησή της με την αστρολογία, την τηλεοπτική της αρχή αλλά και υιοθεσία της όταν ήταν ακόμα βρέφος.

«Ήμουν παθιασμένη από μικρή με τη μουσική και την αστρολογία. Μπήκα πιο βαθιά, το σπούδασα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι τα μέντιουμ, δεν έχει καμία σχέση. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, τα χαρτιά, τον καφέ… Αυτό είναι κάτι που με πονάει».

Στη συνέχει εξομολογήθηκε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στάθηκε αφορμή για να ζητήσει από τη διοίκηση του Mega δική της εκπομπή. «Ήσουν η αιτία για να κάνω δική μου εκπομπή. Πολλές φορές η ζωή μας βάζει δύσκολα για κάποιο λόγο. Πήγα στο Mega και είπα να μου δώσουν μια εκπομπή γιατί στον “Όμορφο Κόσμο” δεν είχα αρκετό χρόνο. Καθετί που η ζωή μου έφερνε μια δυσκολία προσπαθούσα να την εκμεταλλευτώ προς όφελός μου… Ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, ούτε ιδανικοί συνεργάτες… Στην εκπομπή μου έχω καλέσει αστρολόγους που εκτιμώ, όσοι δεν έχουν έρθει είναι γιατί εκείνοι δεν δέχτηκαν να έρθουν».

Η Άση Μπήλιου μίλησε και για την υιοθεσία της όταν ήταν μόλις 3 ημερών βρέφος αλλά και για την απώλεια των γονιών της. «Μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολογία, ήθελα να ελέγξω τη ζωή μου επειδή όταν ήμουν μικρή είχαν συμβεί πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου. Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με καθόρισε είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω τα “πέτρινα χρόνια”. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή. Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στην δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα «φύγει» κι ήμουν μικρή, μου έλεγε αν θες για να μην μείνεις μόνη σου να πας και της είχα πει “τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα”».

«‘Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και στο κομμάτι της απόρριψης. Όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν τη βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet