Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασαν την επιθυμία που είχε εκδηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Από την μεριά της, η Ελένη Χατζίδου τόνισε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έχει κάνει κανένα αιχμηρό σχόλιο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ένα τηλεπαιχνίδι θα ήταν τέλειο γιατί εκεί δεν σπας αυγά.

«Αν δεν τον ενοχλεί τον ίδιο που δεν έχει τηλεπαιχνίδι, ενοχλεί εμάς. Δοκιμαστικό κάνουν οι πάντες» είπε στην αρχή η Ελένη Χατζίδου.

«Μπορεί να μη θέλει να κάνει δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι και να περιμένει ένα τηλέφωνο ότι θέλουμε να κάνεις αυτό… Να σας πω την αλήθεια μου, όπως τον βλέπω τηλεοπτικά και τον παρακολουθώ γενικότερα με τη στήλη που έχει, με το τηλεπαιχνίδι δεν θεωρώ ότι θα ήταν το δυνατότερό του στοιχείο. Δηλαδή, εμένα το σχόλιό του μου αρέσει και είναι προσωπική μου γνώμη αυτή. Του αρέσει να σπάει αυγά. Με τόση μεγάλη πορεία στον χώρο -γιατί στο τηλεοπτικό είναι μεγάλο συν να έχεις κάποια χρόνια από πίσω και σχολιάζεις διαφορετικά- μου αρέσει το σχόλιό του. Θεωρώ ότι θα χανόταν σε ένα τηλεπαιχνίδι» επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το τηλεπαιχνίδι είναι τέλειο γιατί δεν σπας και αυγά. Σπάει στη στήλη του… Την αιχμηρή του γνώμη δεν την ακούω στην Ελένη Μενεγάκη. Διορθώστε με. Μόνο στη στήλη του είναι πιο αιχμηρός και θα γράψει περισσότερο την άποψή του. Να κάνει τηλεπαιχνίδι και να κρατήσει τη στήλη του μία χαρά» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Την αιχμηρή άποψη δεν την έχει γιατί και η εκπομπή δεν είναι τέτοια που να θέλει αυτήν την άποψη. Εγώ γενικότερα θέλω την άποψή του» προσέθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το καυστικό σχόλιο που έκανε η Ελένη Χατζίδου

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα: Σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι από την επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet