Η Ελένη Χατζίδου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της Breakfast@Star με αφορμή την παρουσία της Super Kiki στο βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη όπου σχολιάζαν διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

«Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Και συνέχισε: «Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε στη συνέχεια: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”».

Όλα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

Το βίντεο στο κανάλι της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: Εξομολογήθηκε τις σπαρακτικές λεπτομέρειες της αποβολής της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet