Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του Mega ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία απεικονίζεται άβαφη και χωρίς φίλτρα ή επιπλέον επεξεργασία.

Αυτό άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δεκάδες σχόλια, κυρίως από γυναίκες οι οποίες την επέκριναν για την επιλογή της να εμφανίζεται στα social άβαφη. Όπως ήταν φυσικό, αυτό εξόργισε την παρουσιάστρια η οποία και θέλησε να απαντήσει. Εξάλλου, η Ελεονώρα Μελέτη αγαπά τη φυσικότητα και έχει αποδείξει ότι είναι η πλέον ακομπλεξάριστη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη:

«Το 2023 υπάρχουν γυναίκες που με ρωτάνε κάτω από τις φωτογραφίες μου, για ποιο λόγο βγαίνω άβαφη. Άλλες με συμβουλεύουν να βάλω φίλτρα. Άλλες την “πέφτουν” σε γυναίκες που μου γράφουν όμορφα και κολακευτικά σχόλια. Θα απαντήσω κάποια στιγμή άλλά η απάντηση είναι απλή, τόσο εύκολη, αυτονόητη, που με ανησυχεί πολύ το ότι δεν γίνεται αντιληπτή από κάποιους. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχούν και οι ίδιοι; Η αντίληψη είναι η αρχή της προσωπικότητας», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του Mega δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, απάντησε για τις αναρτήσεις της στα social media και τη σημασία της αποδοχής. Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη.

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης. Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό κ όλα τα σχετικά: ( αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε)

Σε τίποτα δεν αποσκοπώ. Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν , να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα.

Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω, μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ ότι όλοι.

Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση και είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο ινσταγκραμ μπορεί να είναι κ ριψοκίνδυνο. Αλλά μ ‘αρέσει το ζην επικινδύνως.

Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, και αυτό σεβαστό και αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα. Είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Και αυτό θα το πρεσβευθώ και εδώ.

Πάμε πάλι: είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τον αποδέχομαι. Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου και όσοι με αγαπούν αληθινά.

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί! Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος και το ινσταγκραμ. Αποδοχή», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!