Η Gisele, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της έχει επιστρέψει δυναμικά στην καριέρα της στο modeling, αποδεικνύοντας ότι κατείχε δικαιολογημένα τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου του κόσμου.

Η 42 ετών καλλονή από την Βραζιλία, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία μόλις 14 ετών κατακτώντας πασαρέλες, editorial μόδας και διαφημιστικές καμπάνιες. Η Gisele, δεν ήταν μια ακόμα όμορφη γυναίκα, ήταν η επιτομή του σωστού μοντέλου. Οι γωνίες της, οι αναλογίες του σώματός της και ο αέρας με τον οποίο περπατούσε τις χάρισε μια καριέρα πολλών εκατομμυρίων, στην οποία όπως φαίνεται είναι εύκολο να επιστρέψει.

Η τελευταία της δουλειά, ήταν η καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, με εκείνη να φωτογραφίζεται στο Μαϊάμι, φορώντας ολόσωμο μαγιό, και κρατώντας τις εμβληματικές τσάντες με το μονόγραμμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Όταν γνώρισα τον Tom, ήμουν 26 ετών και ήθελα οικογένεια». Ενώ συνέχισε: «Όσο περνούσε ο καιρός, συνειδητοποιούσαμε ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα και έπρεπε να κάνουμε μια επιλογή. Αυτό δεν ότι δεν αγαπάς τον άλλον ως άνθρωπο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση».

Η Gisele, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, διατηρούσε χαμηλό προφίλ και έδειχνε να είναι ισορροπημένη και συνειδητοποιημένη για την ζωή που είχε και τις επιλογές που έκανε. Η επιστροφή της στην καριέρα της, δίνει επίσης ένα ισχυρό μήνυμα σε γυναίκες, που βρίσκονται σε αντίστοιχη ηλικία και φάση ζωής, ότι μπορούν να τα καταφέρουν ξανά και ξανά, και ότι ο κύκλος της δημιουργικότητας και της αυτοβελτίωσης δεν κλείνει ποτέ.

Η τελευταία της καμπάνια, αποδεικνύει ότι έχει διατηρήσει το σώμα της και το πρόσωπο της σε εξαιρετική κατάσταση, πράγμα λογικό, αφού όπως η ίδια έχει πει αγαπά την υγιεινή διατροφή, ακολουθεί διαλειμματική νηστεία και γυμνάζεται καθημερινά.

Εμείς, αναμένουμε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τα οποία αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Διαβάστε επίσης:

«Σφάζονται» για το Μiraval: O Μπραντ Πιτ κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί πως ήθελε να τον εκδικηθεί πουλώντας το μερίδιό της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!