Τα πράγματα στον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck φαίνεται ότι πάνε από το κακό στο χεορότερο. Η Λατίνα σταρ ακύρωσε την περιοδεία της για χάρη της οικογένειάς της, ωστόσο όλα φαίνινται να καταρρέουν, καθώς φαίνεται πως το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι τον Μάιο, πιθανότατα βγαίνει ξανά στην αγορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, μια σειρά από φωτογραφίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν από την έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς ανέβηκαν το προφίλ της σελίδας του Zillow (μεσιτικό γραφείο) σηματοδοτώντας πως – αν και εξακολουθεί να είναι καταχωρημένη ως πωλημένη – μπορεί σύντομα να βγει ξανά στην αγορά, μαζί με την ποπ σταρ και τον ηθοποιό.

Οι δυο τους είχαν πληρώσει 60.8 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για την έπαυλη των 12 υπνοδωματίων και 24 μπάνιων πέρυσι τέτοια εποχή μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης στέγης.

Η έπαυλη στην οποία κατέληξαν τελικά είναι γνωστή ως Wallingford Estate και διαθέτει ένα κλειστό αθλητικό συγκρότημα, ένα γκαράζ 12 αυτοκινήτων, μια πελώρια πισίνα και πρόσθετα κτίρια όπως έναν ξενώνα, ένα σπίτι για τον επιστάτη και άλλο ένα οίκημα για τον φύλακα ασφαλείας.

Μετά την αγορά της, από την καταχώρηση κατέβηκαν πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες όπως συνηθίζεται. Το γεγονός όμως πως τώρα υπάρχουν 50 φωτογραφίες της, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λήψης του εξωτερικού χώρου σε διάφορες ιστοσελίδες καταχώρησης ακινήτων – καθώς και μια νέα περιγραφή της, δείχνει πως το διάσημο ζευγάρι ενδεχομένως ετοιμάζεται να αναζητήσει νέο αγοραστή.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Το πραγματικό της ύψος και οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Πέτρο ΚόκκαληΑκολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet