Οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται με μια ματιά. Το ξέρεις αμέσως. Κάτι μέσα σου το φωνάζει. Αυτό, ακριβώς, νιώσαμε όταν αρχίσαμε να δημιουργούμε το TheNotebook.gr. Και είχε όλα τα συναισθήματα που έχουν αυτοί οι έρωτες: και πάθος και ανασφάλεια και άγχος και ανυπομονησία και ξενύχτι και ξανά πάθος. Γιατί ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός και θέλεις να τα κάνεις όλα. Γιατί θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου! Γιατί θέλεις αυτή η ένταση, αυτό το συναίσθημα να κρατήσουν για πάντα.

Έτσι φτιάξαμε, λοιπόν, το TheNotebook.gr! Έχοντας στο μυαλό μας ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε το πιο προσωπικό γυναικείο site. Για να βρίσκουμε με ένα κλικ ότι έχουμε κι εμείς ανάγκη κάθε μέρα: έμπνευση, γνώση, διασκέδαση, υποστήριξη, διάδραση και λύσεις. Γιατί είμαστε γυναίκες και σκεφτόμαστε όπως εσείς! Κατανοούμε τις καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις σας, γιατί έχουμε ακριβώς τις ίδιες. Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, γιατί αυτά απασχολούν κι εμάς. Είμαστε η Μυρτώ, η Ελένη, η Αλεξάνδρα, η Δήμητρα, η Κατερίνα, η Πηνελόπη, η Ελπίδα, η Σμάρω. Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς: μαζί μας είναι και μια πληθώρα από επιστημονικούς συνεργάτες που δίνουν εγκυρότητα στα άρθρα μας. Και είστε κι εσείς, οι αναγνώστριές μας που γίνεστε έμπνευση και πρωταγωνίστριες στις ιστορίες μας!

Eίμαστε γυναίκες και σκεφτόμαστε όπως εσείς! Κατανοούμε τις καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις σας, γιατί έχουμε ακριβώς τις ίδιες. Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, γιατί αυτά απασχολούν κι εμάς.

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές το TheNotebook.gr διανύει τα πρώτα του βήματα στο ψηφιακό σύμπαν. Eδώ θα δίνουμε το καθημερινό μας ραντεβού. Για να υπενθυμίζουμε η μια στην άλλη ότι “όλα είναι δυνατά” και ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς θέλουμε. Μαζί θα έχουμε έναν στόχο: να επιστρέφουμε πάντα εδώ για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτερες!

Ανυπομονώ να γνωριστούμε!

Μυρτώ Μήτσιου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!