Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τις φημολογούμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του Mega με την Έλενα Πολυκάρπου και τον Γιάννη Πουλόπουλο να μεταφέρουν νεότερες πληροφορίες στην εκπομπή. Παρά την ψυχρότητα μεταξύ τους, η παρουσιάστρια πήρε την θέση της Δανάης Μπάρκα.

«Αυτό που ακούγεται πολύ έντονα είναι ότι έχουν κάνει πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη για να αναλάβει την πρωινή ζώνη. Όταν λέμε πρωινή ζώνη του Mega εννοούμε το 9-12» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Τον λόγοπήρε με την σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε: «Και αυτό δεν είναι ωραίο τώρα που ακούγεται παντού. Το ξέρω ότι γράφεται παντού και καλά κάνουν και το συζητάμε γιατί λέγεται παντού. Όμως όταν είναι η Δανάη Μπάρκα, δεν είναι ωραίο να ακούει ότι στη θέση της θα πάει κάποια άλλη, ακόμη κι αν είναι η Μενεγάκη».

«Και σε εμένα το έχουν κάνει και στεναχωριόμουν. Όταν όμως είχαν πει ότι εγώ πάω στο Star, τότε που ήταν η Καραβάτου, εγώ το είχα βγει και το είχα διαψεύσει γιατί δεν μου άρεσε να ακούγεται κάτι τέτοιο και να στεναχωριέται μια άλλη παρουσιάστρια» ολοκλήρωσε την σκέψη της η Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούγριου

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου για Super Kiki: «Τα βάζω με αυτούς που καλούν την Super Κική, είναι συνένοχοι»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet