Η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube μίλησε για την πρώτη φορά που είχε ερωτική επαφή με άντρα. Μαζί της ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αθηνά Τσαγκαράκη και η αδερφή της παρουσιάστριας, Αλίκη όλες τους μοιράστηκαν την εμπειρία τους από την «πρώτη τους φορά».

Η Μαίρη Συνατσάκη για την πρώτη της φορά

«Ήμουν 16,5 στα 17 και αισθανόμουν τρομερό felle pleasure γιατί οι φίλες μου όλες είχαν ολοκληρώσει. Ήμουν σε μία φάση με ένα παιδί για 2,5 μήνες όλο κι όλο, ήταν λίγο μεγαλύτερός μου. Δεν με πίεσε καθόλου, ούτε τίποτα. Εγώ νομίζω ότι ένιωθα μια εσωτερική πίεση ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό τώρα και ήταν… ούτε τραυματικό, αλλά ούτε και τίποτα. Ήταν πάρα πολύ διεκπαιρεωτικό και δεν το ξανακάναμε και ποτέ. Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε γιατί στα αλήθεια δεν ήμουν συνδεδεμένη με αυτό το παιδί. 

Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά ταυτόχρονα το έχω απομυθοποιήσει κιόλας. Το κάνουμε και λίγο τεράστιο της πρώτης φοράς, αλλά έχει και μια σημασία για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου σex. Δεν σήμαινε τίποτα, ήταν κρίμα» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα με κάποιον… δεν  κοιμήθηκα, αισθάνθηκα άβολα, εγώ είχα ούτως ή άλλως  κρίσεις πανικού. Έλεγα… τώρα θα μου συμβεί, θα με περάσει για τρελή, τι θα κάνω μέσα στη νύχτα, τι κάνω, πώς θα σηκωθώ. Χάλια μαύρα, περίμενα να ξημερώσει να σηκωθούμε να φύγουμε, πέρασα φρικτά» είπε η Μαίρη Συνατσάκη. 

Διαβάστε επίσης:

Billie Eilish: Απενεχοποιεί τον αυνανισμό – «Είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!