Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση περιμένουν το πρώτο τους παιδί και λίγο πριν τον ερχομό της κορούλας τους, μας ξενάγησαν μέσω Instagram στο παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ιλάειρα αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Νομίζω ότι θα είναι μια εμπειρία που θα μας αλλάξει. Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ένας Κύπριος πολιτικός, οικογενειακοί φίλοι χρόνια», έχει αναφέρει πρόσφατα ο Μαυρίκιος. Λίγο καιρό λοιπόν, πριν γεννήσει η σύζυγός του, οι δυο τους ετοίμασαν το παιδικό δωμάτιο, το οποίο είναι πάρα πολύ κοριτσίστικο και μέσα στο ροζ.

Με λευκή κούνια με ροζ λεπτομέρειες, floral έπιπλα και κουρτίνες, το παιδικό δωμάτιο της κόρης του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, έχει βγει από παραμύθι. Απίστευτη επίσης είναι και η ροζ κούνια της μικρής αλλά και η καρέκλα θηλασμού. Αίσθηση τον χώρο κάνει και η ζωγραφία στον τοίχο με την Minie.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια για την προσωπική της ζωή: «Η χαρά που είχα κάποτε, είδα ότι δεν κρατάει»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!