Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε συνέντευξη στο Olafaq και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλειάδη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και τους φόβους του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι από τους πλέον επιτυχημένους της γενιάς του γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το πλήθος θεατρικών παραστάσεων, αλλά και τηλεοπτικών σειρών στις οποίες έχει συμμετάσχει.

Δείτε απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς:

Εσένα ποιοι είναι φόβοι σου;

Παρόλο που μου αρέσουν οι αλλαγές και μου αρέσει να ζω πολλά πράγματα, τις φοβάμαι κιόλας. Οπότε να άλλη μία αντίσταση. Εργάζομαι με τον εαυτό μου, ώστε να μη φοβάμαι τις αλλαγές, γιατί χωρίς αλλαγή θα ζεις πάντα αυτό που ζεις τώρα. Δεν μου αρέσουν όλα αυτά που ζω τώρα, έχω ακόμη πράγματα να αλλάξω.

Όπως;

Να μη φοβάμαι να εγκαταλείψω τη χώρα, τις σχέσεις, τους δεσμούς. Τα βαρίδια που αποκτάμε μεγαλώνοντας, θέλω να τα σπάω.

Ενέχει νομίζω ένα είδους βόλεμα αυτό που λες. Όλοι μας βολευόμαστε σε κατάστασεις και το ξεβόλεμα είναι το πιο δύσκολο

Ναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι και θέλουμε ασφάλεια. Αυτό είναι μεγάλο έργο, μπορεί να αξίζει και μία ζωή να εργάζεσαι πάνω σε αυτό. Όταν νιώθεις ότι κάτι έχει τελειώσει να έχεις το θάρρος να φύγεις στο άγνωστο και να μην έχεις κανένα εχέγγυο. Εγώ ίσως θα μπορούσα να το κάνω λίγο πιο εύκολα, γιατί δεν έχω οικογένεια. Καταλαβαίνω ότι όσο λιγότερες υποχρεώσεις έχεις, μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κάνεις. Ωστόσο, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τις πεποιθήσεις του. Εγώ εργάζομαι πάνω σε αυτό, γιατί βλέπεις ότι βιώνουμε μία εποχή που δεν μπορείς να έχεις καμία σταθερότητα και ασφάλεια. Η ζωή έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να σου υποσχεθεί κάτι τέτοιο. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε κι αν έρθει. Αυτό είναι προσωπική εργασία με τον εαυτό σου. Δεν θα στη δώσει κανείς…

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: «Είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο ότι μοιάζω με 30χρονη»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!