Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (7/7) επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «SUPER Κατερίνα» μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

«Δεν είναι τίποτα! Για μένα ήταν λόγω των αναπνευστικών θεμάτων που έχω! Να φύγει ο Γιάννης Πουλόπουλος που μου πήρε τη θέση. Χάρηκα πολύ που χθες το βράδυ βγήκα αρνητικός. Ήμουν θετικός δυο ώρες πριν κάνω ξανά τεστ. Όλη η Ελλάδα το περνάει, όλοι θα το περάσουμε όλοι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά την είσοδό του στο πλατό της εκπομπής και συνέχισε:

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός.

Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα. Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια» είχε πει στο Happy Day χθες Τετάρτη (6/7)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet