Τις τελευταίες μέρες, μια νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτηκαν πώς πρωταγωνιστής είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες, επιχειρηματίας κατηγορεί σύντροφό της- που βρίσκεται σε εκπομπή -για διαρροή ερωτικών τους στιγμών. Αποτέλεσμα αυτού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δέχεται πολλά μηνύματα όπου του μιλάνε άσχημα.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή SUPER Κατερίνα, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για πανελίστα, αλλά δημοσιογράφο που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει και δική του εκπομπή και πλέον ζει σχεδόν μόνιμα στο εξωτερικό και δεν πρόκειται για γυναίκα επιχειρηματία αλλά για άνδρα.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος, είπε ανοιχτά πως πολλοί ήταν εκείνοι που “φωτογράφισαν” τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media. Σε εκείνο το σημείο το λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση λέγοντας:

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε….« είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα.

Δες ολόκληρο το βίντεο από την εκπομπή SUPER Κατερίνα στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet