Σε μια προσωπική αποκάλυψη που αφορά την υγεία του προχώρησε ο ο Ashton Kutcher ο οποίος αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπος με μια αυτοάνοση διαταραχή που τον άφησε χωρίς την ικανότητα να βλέπει, να ακούει ή να περπατάει.

“Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας (που κατέστρεψε την όρασή, την ακοή και όλη την ισορροπία μου” ενώ πρόσθεσε ότι του πήρε περίπου ένα χρόνο για επανέλθουν οι αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα περιορισμένη ροή αίματος προκαλώντας προβλήματα σε όργανα και ιστούς.

“Μέχρι να περάσει σκεφτόμουν, “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω θα μπορέσω να περπατήσω ξανά”. “Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός” πρόσθεσε.
Δύο χρονιά μετά και έχοντας πλήρη ίαση τόσο από την ασθένεια όσο και από τον φόβο, λέει ότι δεν θα αφήσει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!