Η Bella Hadid έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην μόδα και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue. Στην συνέντευξη που το συνοδεύει μιλάει για πολλά πράγματα που δεν ξέραμε, για τα πιο τρελά της όνειρα και ανοίγει την καρδιά της.

Η συνέντευξη της Bella Hadid

Η Bella Hadid, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο brand ομορφιάς που πρόκειται να λανσάρει, την OreBella. «Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι πολλές από τις ιδέες, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, προέρχονται από τα όνειρά μου. Δούλεψα πολύ σκληρά σε κάθε πτυχή αυτού του έργου και είμαι περήφανη για αυτό. Είναι το παιδί μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το «τιμήσω». Ελπίζω πραγματικά να αναγνωρίσει και ο κόσμος την ομορφιά και την αξία του».

Ανάμεσα στις νέες συνήθειες που έχει αποκτήσει η Bella είπε ότι δίνει προτεραιότητα στον εαυτό της και στη συνεχή αναζήτηση πραγμάτων που αγαπάει. «Φαίνεται απλό, αλλά είναι μια πρακτική που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Κάθε μέρα αφιερώνω λίγο χρόνο για να κάνω αυτό που με γειώνει, με επαναφέρει σε καλό δρόμο, όπως ιππασία, γράψιμο, συνομιλία με ανοιχτόμυαλα άτομα, την φροντίδα του σκύλου μου και απλώς να βρίσκομαι στη φύση».

«Η ευθύνη, η φροντίδα, η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφω για τα άλογα προέρχεται από το ότι έχω μεγαλώσει μαζί τους. Η σύνδεση με αυτά τα ζώα δεν συγκρίνεται με καμία ανθρώπινη σχέση. Με εμπιστεύτηκαν, μου έμαθαν πίστη και με μεγάλωσαν, με αγάπησαν και με φρόντισαν με τρόπους που μερικές φορές οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κάνουν», συμπλήρωσε η Bella Hadid.

Για τα πιο επαναλαμβανόμενα και τρελά όνειρά της, η Bella Hadid λέει: «Αλλάζουν κάθε βράδυ και είναι κάπως άγρια». Και καταλήγει γελώντας: «Αλλά φοβάμαι ότι αν δώσω πάρα πολλές λεπτομέρειες κάποιος θα κάνει τον κόπο να τις αναλύσει».

«Η ζωή δεν είναι μόνο για νίκες και μεγάλα κατορθώματα, αλλά και για αποτυχίες και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Πιστεύω ότι οι ήττες μας κάνουν να ανακαλύπτουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», εξομολογείται η Bella.

Στην ερώτηση: «Πώς είσαι;», η Bella Hadid, απαντά: «Πολύ καλά. Για πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι εδώ και ζω την στιγμή. Έχω την αίσθηση ότι, δείχνοντας τον πιο αυθεντικό εαυτό μου, τα πράγματα και οι άνθρωποι έχουν ευθυγραμμιστεί με τη μοίρα μου». Ισορροπώντας πάνω στο άλογό της, το μοντέλο φαίνεται να κοιτάει μπροστά, προς το μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα στην βρετανική βουλή δεν πήρε ποτέ τον λόγο για να μιλήσει επειδή ήταν μαύρη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet