Αναμφισβήτητα ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς ήταν αυτός της Jennifer Lopez και του Ben Affleck. Όλοι έκαναν λόγο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι ενώ οι θαυμαστές τους ήταν ενθουσιασμένοι που μετά από τόσα χρόνια ήταν πάλι μαζί.

Το τελευταίο διάστημα φήμες κυκλοφορούν πως το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου καθώς ο Affleck πίνει, καπνίζει και φαίνεται δυστυχισμένος μέσα στον γάμο του.

Jlo γάμος

Από το περιβάλλον του ηθοποιού έχει διαρρεύσει πως η Lopez ελέγχει απόλυτα τον Affleck με πηγές να αναφέρουν πως είναι «μαριονέτα» της, κάτι που έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχική υγεία του.

Μάλιστα, οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του δήλωσαν πως ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Lopez, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ben, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Jennifer, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet