Η Λένα Δροσάκη έδωσε συνέντευξη στην Real l!fe και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε για το πως είναι η ζωή της μετά το διαζύγιο, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που δέχεται από τους γονείς της.

Μετά το διαζύγιο, πώς τα καταφέρνεις με τη δουλειά και το παιδί;

Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου. Είναι ευλογία ότι με βοηθούν κι αυτοί στο μεγάλωμα του εγγονιού τους και ότι το παιδί παίρνει αγάπη από περισσότερους πόρους. Το μεσημέρι, όταν ξύπνησε, μου είπε: «πάω να παίξω με τη γιαγιά μου». Είναι πλούτος αυτό. Με συγκινεί να βλέπω τον μπαμπά μου και τη μαμά μου να παίζουν σαν τρίχρονα στο χαλί με τον Αναστάση. Μπορώ να βγω έξω πιο εύκολα ξέροντας αυτοί τον φροντίζουν, όπως και ο αδελφός που έχει μία εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή η οικογενειακή θαλπωρή με συγκινεί.

Για εμένα η οικογένεια είναι ιερή. Οι γονείς μου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, είχαν ως σκοπό την αγάπη. Αυτό ονειρεύομαι. Θέλω να βλέπει ο Αναστάσης πώς είναι η αγάπη.

Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου;

Είμαι πολύ υπερήφανη που προσπαθώ να έχω χρόνο για εμένα και τα καταφέρνω. Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό, αλλά με βρήκα πάλι. Θα βγω με φίλους, θα φάω έξω μόνη μου.

Διαβάστε επίσης:

Duffy: Η Ουαλή τραγουδίστρια της Soul και η δύσκολη ζωή της μετά την απαγωγή και τον βιασμό

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet