Ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε η Χαρά Παππά όπου απάντησε και ερωτήσεις που της έστειλαν οι followers της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ερώτηση σχετικά με το άγχος της με το μοντέλο να απαντάει ότι έχει πόνους στο σώμα της από μικρή ηλικία λόγω του έντονου στρες.

«Πολύ συχνά, σε στιγμές έντονου στρες είχα πόνο και κόπωση. Ακόμα έχω. Υπάρχουν μέρες που όσο κι αν έχω κοιμηθεί, ξυπνάω κουρασμένη και με πόνο σε όλο το σώμα. Αυτές δεν είναι η πλειοψηφία. Εμένα το άγχος μου με χτυπάει σε καθημερινό επίπεδο στο στομάχι και στο έντερο.

Νομίζω από τα 15 μου, δεν υπάρχει μέρα που να μη με πονάει το στομάχι μου, να μην ανακατεύομαι ή να μην καταλήγω υπερβολικά πρησμένη το βράδυ. Και το χειρότερό μου είναι ο αυχένας και οι τραπεζοειδείς μου στους οποίους συσσωρεύεται και μου προκαλούν ανυπόφορες ημικρανίες.

Αλλά προσπαθώ να διαχειρίζομαι το άγχος και να βρίσκω τρόπους να προσέχω, είτε τον αυχένα μου είτε το τι τρώω για να είναι τουλάχιστον λιγότερος ο πόνος», ανέφερε σε μια από τις απαντήσεις της η Χαρά Παππά.

Παππά

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε τους στόχους που έχει θέσει για το 2024: «Πέρυσι έκανα έναν φάκελο στο κινητό μου με εικόνες από στόχους που είχα. Από τους 8 πέτυχα τους 5, οπότε θα το θεωρήσω επιτυχία γιατί δεν έμεινα στάσιμη. Τους φετινούς μου στόχους δεν τους έχω σκεφτεί ακόμα αλλά πάντα θέλω να εξελίσσομαι πρώτα μέσα μου ως άνθρωπος κι έπειτα στους υπόλοιπους τομείς.

Επομένως πρώτος στόχος είναι να μειώσω και να διαχειρίζομαι ακόμα καλύτερα το άγχος μου και να ξεπεράσω την “ντροπή” που νιώθω πολύ και με κρατάει πίσω στα πάντα πια».

Παππά
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!