Εκτός από ηθοποιός, ακτιβίστρια και ποπ σταρ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η Cher έχει αναδειχθεί επίσης σε είδωλο για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα social media. Την τελευταία δεκαετία, τα -τρόπον τινά παράδοξα- tweets της λειτουργούσαν ενίοτε σαν όαση στο συχνά λογοκριμένο Twitter.

Από την ανάρτηση που είχε αποκαλέσει τον Μπόρις Τζόνσον «γαμ***νο ηλίθιο», μέχρι την ρητορική ερώτηση «Τι συμβαίνει με την καριέρα μου;», η χρήση του Twitter για την Cher αποτελεί αναμφίβολα μια σταθερή πηγή χαράς.

Πιστή στις επικές αναρτήσεις της, η διάσημη τραγουδίστρια ασχολήθηκε τώρα με το γεγονός ότι είχε γενέθλια στις 20 Μαΐου, δηλώνοντας ότι εξακολουθεί να μην αισθάνεται καθόλου μεγάλη.

«Εντάξει, θα μου πει κάποιος, σας παρακαλώ, πότε θα νιώσω μεγάλη; Αυτό είναι γελοίο», έγραψε στο μήνυμα, προσθέτοντας το emoji ενός μωρού με πιπίλα.

«Ακούω συνέχεια αυτούς τους αριθμούς, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Τι τρέχει με τα hashtag; Είμαι δυσλεκτική και μου είναι δύσκολα. Σας ευχαριστώ που μείνατε, ξέρω ότι ήταν δύσκολο», πρόσθεσε.

«Πρέπει να πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από το TweetBot», καταλήγει το μήνυμα.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet