Σύννεφα φαίνεται πως έχουν μαζευτεί στη σχέση των Ferragnez μετά τη διάσημη πλέον βραδιά του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, όπου ο Fedez δέχτηκε ένα φιλί γεμάτο πάθος από τον Rosa Chemical στο οποίο φαίνεται να ανταποκρίθηκε.

Η επόμενη πράξη παίχτηκε στα παρασκήνια όπου η Chiara ήταν φανερά ενοχλημένη και ο Fedez πολύ στενοχωρημένος. Λέγεται μάλιστα ότι ζήτησε να μπει στο καμαρίνι της, αλλά το προσωπικό ασφαλείας της Chiara δεν του το επέτρεψε.

Και τώρα, τι συμβαίνει; Ο Fedez, αν και εμφανίστηκε στα social media, φαίνεται λίγο διαφορετικός. Και η Chiara όμως φαίνεται αρκετά ψυχρή στα stories της. Πολλοί κάνουν λόγο για τεταμένη σχέση και μιλούν για την ανακάλυψη της αμφιφυλοφιλίας του Fedez.

Μια εβδομάδα μετά το Σαν Ρέμο και η σχέση της Chiara Ferragni και του Fedez φαίνεται ακόμα να είναι τεταμένη, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα φαίνονται στα προφίλ τους. Το Σαββατοκύριακο, η influencer εθεάθη στο μεσημεριανό γεύμα στο Palazzo Parigi παρέα με τη μητέρα της Marina και τις αδερφές της Valentina και Francesca. Ο Fedez από την άλλη, απουσίαζε ως συνήθως. Μαζί της ήταν και τα παιδιά τους, ο Leone, που είχε γενέθλια εκείνη την ημέρα, και η Vittoria.

Οι φήμες ενισχύονται ακόμη περισσότερο καθώς το ζευγάρι δεν έκανε καμία ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ άλλες χρονιές έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά φαίνεται ότι στέκονταν στην εξώπορτα ενός δικηγορικού γραφείου.

Τέλος η σιγή στα social media είναι εκκωφαντική. Ο Fedez δεν έχει δημοσιεύσει καμία ιστορία ή δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο Instagram εδώ και μέρες και η ίδια η Ferragni δημοσιεύει μόνο περιεχόμενο δουλειά ή περιεχόμενο που σχετίζεται με τα παιδιά της, χωρίς ποτέ να κάνει αναφορές στον σύζυγό της. Ασυνήθιστη συμπεριφορά για τους δύο.

Το σίγουρο είναι ότι με τόση δημοσιότητα που έχουν οι ζωές και των δύο οι καλές σχέσεις ή το διαζύγιο σύντομα θα φανούν!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet