Ο Cillian Murphy μίλησε για διάφορα θέματα, όπως το γιατί κάνει μόνο μία ταινία τον χρόνο, τους δύο κανόνες που έχει ο Christopher Nolan στα κινηματογραφικά σετ του, αλλά και τον λόγο που αρνείται πια να βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ. Ο Cillian Murphy, ηθοποιός του «Oppenheimer» αποκάλυψε ότι δεν βγάζει φωτογραφίες με τους φαν του.

Η αποκάλυψη του Cillian Murphy

Ο ίδιος είπε: «Δεν βγάζω φωτογραφίες. Μόλις άρχισα να το κάνω αυτό, άλλαξε η ζωή μου. Απλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να λες ένα γεια και να κάνεις μια μικρή συζήτηση. Το λέω αυτό σε πολλούς ανθρώπους, ξέρεις, σε φίλους μου ηθοποιούς, και αυτοί λένε: “Αισθάνομαι τόσο άσχημα”. Αλλά δεν χρειάζεσαι ένα φωτογραφικό αρχείο με τα μέρη που έχεις πάει μέσα σε μια μέρα».

Ο Cillian Murphy είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να κάνει μόνο μία ταινία τον χρόνο και εξήγησε τον λόγο. «Έχω μερικούς φίλους που είναι ηθοποιοί, αλλά η πλειοψηφία τους δεν είναι. Η πλειονότητα των φίλων μου δεν είναι στη βιομηχανία. Μου αρέσει επίσης να μην εργάζομαι. Και νομίζω ότι για μένα ένα μεγάλο μέρος της έρευνας ως ηθοποιός είναι απλά να ζεις και, ξέρεις, να έχεις μια κανονική ζωή κάνοντας κανονικά πράγματα και να μπορείς να παρατηρείς και να υπάρχεις, σε αυτό το είδος της υπέροχης ροής της ανθρωπότητας. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό επειδή πηγαίνεις από το φεστιβάλ κινηματογράφου στο πλατό της ταινίας σε διαφημιστικές ενέργειες… εννοώ ότι αυτό είναι το “The Bubble”».

Και συμπλήρωσε: «Δεν λέω ότι αυτό σε κάνει καλύτερο ή λιγότερο καλό ηθοποιό, αλλά είναι απλά ένας κόσμος στον οποίο δεν θα μπορούσα να υπάρξω. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ περιοριστικό για το τι μπορείς να βιώσεις ως άνθρωπος, καταλαβαίνεις;».

Cillian Murphy: Αποκαλύπτει γιατί δεν βγάζει φωτογραφία με τους θαυμαστές του

Στην πορεία, σχολίασε την φήμη που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια: «Για μένα, φαίνεται να πηγαίνει πάντα σε κύματα. Όταν το “Peaky” βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, ένιωθες μια διαφορετική ενέργεια γύρω σου, περπατώντας, λίγο όπως κάνω τώρα, αλλά μετά ηρεμεί και πάλι. Έρχεται κατά κάποιο τρόπο σε κύματα. Και μετά δεν έχεις βγάλει κάτι στον κινηματογράφο για πολύ καιρό, και ο κόσμος το ξεχνάει. Οπότε… Φαίνεται να είναι έτσι, και κατά κάποιο τρόπο το “καβαλάς” αυτό το κύμα, και μετά τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό».

Αναφορικά με τις ιδιοτροπίες του Christopher Nolan

Ο Cillian Murphy έδωσε και την άποψή του αναφορικά με τους δύο κανόνες του Christopher Nolan για την απαγόρευση τηλεφώνων και καρεκλών στο πλατό του:

Αναλυτικότερα, ο Ιρλανδός ηθοποιός ανέφερε: «Όταν βρίσκομαι σε ένα πλατό του Κρις, αισθάνομαι λίγο σαν ένα ιδιωτικό, κλειστό εργαστήριο. Παρόλο που δουλεύει με τρομερούς ρυθμούς, υπάρχει πάντα χώρος για περιέργεια και για να ανακαλύπτεις πράγματα, και αυτό είναι που πρέπει να σημαίνει η δημιουργία τέχνης, καταλαβαίνεις; Δεν υπάρχουν τηλέφωνα, αλλά ούτε και ανακοινώσεις: Όλοι απλά γνωρίζουν. Και δεν υπάρχουν καρέκλες. Επειδή [ο Νόλαν] δεν κάθεται. Μερικές φορές ένα κινηματογραφικό πλατό μπορεί να είναι σαν πικνίκ. Όλοι έχουν τις καρέκλες τους και τα σνακ τους και όλοι στέλνουν μηνύματα και δείχνουν ο ένας στον άλλον, ξέρεις, emojis ή οτιδήποτε άλλο, memes… Αλλά γιατί;».

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift – Travis Kelce: Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet