Το Σαββατοκύριακο, η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα» και στον Κώστα Τσουρό.

H γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως«έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying. Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο».

Τα όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά σχολίασαν σήμερα, το πρωί της Δευτέρας 20/11 στον αέρα του «Happy Day», ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αρχικά, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και είχε από πίσω 5 εκδότες, δεν την πείραζε κανένας. Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο “χτυπημένη” από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Μας αρέσει να λέμε “αχ έχω χτυπηθεί πολύ”».

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων».

Διαβάστε επίσης:
Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται στο Δαφνί λόγω αυτοκτονικών τάσεων

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!