Ο Elon Musk είναι ο πλουσιότερος και ίσως και ο πλέον αμφιλεγόμενος άνθρωπος στη Γη, o νέος ιδιοκτήτης του Twitter προς μεγάλη οργή των συμμετεχόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προς μεγάλη ευχαρίστηση του ιδίου.

Πριν λίγες μέρες ο 50χρονος Νοτιοαφρικάνος επιχειρηματίας που είναι από το 2021 σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg’s Billionaires Index ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που εκτιμάται ότι αγγίζει τα 203 δισ. δολάρια εκθρονίζοντας τον Τζεφ Μπέζος που κατείχε μέχρι τότε τον τίτλο, εμφανίστηκε στο Met Gala συνοδευόμενος από τη μητέρα του Μάγιε Χάλντεμαν, με την οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τη σχέση του με τον πατέρα του, παρόλο που έπειτα από το διαζύγιο των γονιών του ο Elon Musk έζησε μαζί του.

Ο Errol Musk, είναι ο συνδετικός κρίκος του επιχειρηματία με το καθεστώς του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής και η μεγάλη οικονομική άνεση που παρείχε στο γιο του μειώνει την επιχειρηματική δεινότητα του Musk που είχε το προνόμιο να μην είναι αυτοδημιούργητος.

Δεν είναι όμως αυτοί οι λόγοι που ο ιδρυτής της Tesla και της Space X αντιπαθεί τον πατέρα του.

Αν και ο Errol Musk παρουσιάζεται συχνά  ως ο άνθρωπος που άνοιξε τις πόρτες για τον νεαρό Elon σύμφωνα με τα όσα έχει διηγηθεί κατά καιρούς ο επιχειρηματίας τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα:  

Σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Elon  περιέγραψε τον πατέρα του με τα μελανότερα χρώματα: «Ο μπαμπάς μου έχει πάντα ένα καλά μελετημένο σχέδιο με κακό σκοπό. Σχεδιάζει το κακό» είπε ο Musk junior για τον Errol Musk.

«Σχεδόν κάθε έγκλημα που μπορείς να σκεφτείς, το έχει κάνει. Σχεδόν κάθε κακό που μπορείς να σκεφτείς, το έχει κάνει. Είναι τόσο τρομερό, που δεν μπορείς να το πιστέψεις.»

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet