Εσύ πως θα μεγάλωνε τα παιδιά σου αν ένιωθες ότι διαρκώς κρίνεσαι, όταν δεκάδες κάμερες έχουν ήδη πατήσει “Rec” ελπίζοντας ότι θα είναι τόσο τυχεροί που θα πιάσουν ένα άβολο πλάνο; Καθόλου εύκολο, σωστά; Αυτό για την πριγκίπισσα Κέιτ είναι η καθημερινότητά της.

Όμως, η τρυφερή μητέρα φαίνεται να έχει βρει το κόλπο να μεγαλώνει τον ​​πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, και τον πρίγκιπα Λούις, με εξαιρετικούς τρόπους.

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα γονέων Jo Frost, η πριγκίπισσα Κέιτ μεγαλώνει τα παιδιά της όχι μόνο έχοντας επίγνωση του βασιλικού πρωτοκόλλου, αλλά μαθαίνοντας ότι υπάρχει χρόνος και τόπος για όλα.

«Νομίζω ότι πραγματικά αυτό που βλέπουμε είναι η επίγνωση», είπε ο Jo στο HELLO! «Έχουν μεγαλώσει με κατανόηση των βασιλικών διαδικασιών και πρωτοκόλλων. Και έχουν μεγαλώσει για να καταλάβουν ότι υπάρχει χρόνος και τόπος», τόνισε.

«Έχουν μία υπέροχη ισορροπία, αναμφίβολα παίζουν παιχνίδια και τσακώνονται όπως κάνουν τα αδέρφια, πειράζουν ο ένας τον άλλον, διασκεδάζουν και ψήνουν μπισκότα, βρίσκονται στη φύση», εξήγησε.

Κέιτ

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet