Η Αθηναΐς Νέγκα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Mega Καλημέρα»!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη, ενώ παράλληλα μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχω φοβερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω ολική πλαστική για να μεταμορφωθώ σε Μις Κόσμος δεν θα μου φύγει η ανασφάλεια. Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που θα χαρακτήριζαν κουκλάρα. Είμαι για τους πιο… μερακλήδες. Δεν βάφω τα νύχια μου, βέβαια μπορεί να έκανα κάποια αισθητική επέμβαση και να… μεταμορφωθώ», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Στη συνέχεια, η ίδια εξέφρασε για την τεκνοθέσια από ομόφυλα ζευγάρια. «Το μητρικό ένστικτο είναι κάτι σχετικό. Εάν υπάρχει μητρικό ένστικτο θα πρέπει να έχουμε και άλλα ένστικτα, να βγω έξω να κυνηγήσω και να βρω νερό. Δεν έχω θέση στον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών μου, θέλω να είναι ευτυχισμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Αθηναΐς Νέγκα εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω μία σχέση που θέλω να προστατεύσω. Θέλω να λέω ότι αισθάνομαι πως επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο έχω τη σημαντικότερη σχέση της ζωής μου και είναι ένας άνθρωπος που νιώθω ότι είναι πιο έξυπνος από ό,τι είμαι εγώ. Δεν ήταν εύκολο αλλά νομίζω ότι τον βρήκα. Δηλώνω ερωτευμένη, με ενθουσιασμό».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καραβάτου: Οι σπάνιες φωτογραφίες από τότε που ήταν μικρή

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet