Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία και, χθες, η Έρρικα Πρεζεράκου έστειλε το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου δείχνει το δεξί της χέρι, μετά τον ακρωτηριασμό του δακτύλου της. Στο caption έγραψε:

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε. Συγχωράτε με αν κάνω λάθος μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία. Αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι, να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό. Που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα», ανέφερε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ», κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου στη νέα της δημοσίευση με δεκάδες followers να σπεύδουν να σχολιάσουν.

Το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου είχε γίνει τον Αύγουστο του 2020 ενώ ήταν σε διακοπές στην Κύθνο. «Έχασα σχεδόν το μισό μου αίμα. Άκουσα στο ελικόπτερο που έλεγαν θα σου κόψουμε το χέρι από τον ώμο. Είχα χάσει τόσο αίμα, που το χέρι κινδύνευε να κοπεί ολόκληρο. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που ζω. Πιο πολύ με ζόρισε η συμπεριφορά του οδηγού, ο οποίος ούτε ήρθε καν μαζί μου επάνω. Έλεγε ψέματα κι ήταν σοκαριστικό σε ανθρώπινο κομμάτι» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!