Ένα ιδιαίτερο και προσωπικό βίντεο ανέβασε ο Ετεοκλής Παύλου την Κυριακή (20/8) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Η κόρη του, Μελίντα, θέλησε να μάθει περισσότερα για το χτυπημένο του πόδι και θέλησε να το δει χωρίς το πρόσθετο μέλος. Μάλιστα, όπως έγραψε ο παρουσιαστής δεν τον έφερε σε καθόλου δύσκολη θέση γιατί θέλει να είναι πάντοτε ειλικρινής μαζί της.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά- αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία- και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!