Την αποχή της από τα social media μέχρι το Σεπτέβρη ανακοίνωσε στους followers της στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια. Όπως εξήγησε οι λόγοι που προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι γιατί αισθάνθηκε ότι επιβαρύνθηκε ψυχολογικά με όσα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα και ένιωσε την ανάγκη να εστιάσει σε όσα την κάνουν ευτυχισμένη και την ξεκουράζουν.

Eβελίνα Παπούλια: «Θα τα πούμε το Σεπτέμβρη»

«Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε και εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους… βάλτε στην άκρη το Instagram το Facebook και ότι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!», έγραψε σε story της.

Παπούλια

Στη συνέχεια, σε σταθερό post, τόνισε: «Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βαζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές…Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φιλοι αγαπημένοι ειμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι. Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματα σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο ινσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!