Μια νέα περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει ο Fedez, ο σύζυγος της Chiara Ferragni, ο οποίος πήγε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Fatebenefratelli του Μιλάνου με εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο έλκη.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο χειρουργήθηκε στο San Raffaele για καρκίνο στο πάγκρεας, μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Fatebenefratelli από το 118 (το αντίστοιχο 166 της Ιταλίας). Εκεί, αφού διαπιστώθηκαν τα αίτια της αιμορραγίας, άρχισε η θεραπεία και του έγιναν δύο μεταγγίσεις αίματος. Ωστόσο δεν εκδόθηκε ενημέρωση από το νοσοκομείο. Ο ίδιος εξήγησε τι είχε συμβεί με ένα story στο Instagram.

Fedez

Μάλιστα η Chiara Ferragni επέστρεψε επειγόντως από τα fashion shows του Παρισιού.

Ο Fedez αναμένετε να επιστρέψει σπίτι του σε λίγες μέρες.

Ο επικεφαλής γιατρός δεν μίλησε με τον Fedez αλλά «γράφουμε ο ένας στον άλλο και λέει ότι είναι πολύ καλά». Αφού μεταφέρθηκε στα επείγοντα, επικοινώνησε με τον San Raffaele την περασμένη Πέμπτη, εξηγώντας του τι του είχε συμβεί και ρωτώντας τι έπρεπε να κάνει.

Σύμφωνα με το γιατρό που τον είχε χειρουργήσει στο Massimo Falconi, το έλκος δεν έχει καμία σχέση με την ασθένεια που είχε και με την επέμβαση που είχε κάνει. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε άτομο. Ενώ πρόσθεσε ότι “Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να επανέλθουν οι τιμές του αίματος στο φυσιολογικό μετά τη μετάγγιση, αλλά ο χειρουργός είναι σίγουρος ότι «θα είναι ξανά το δραστήριο άτομο που ήταν πάντα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet