Μια συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε ο Φίλιππος Πλιάτσικας ο οποίος μίλησε για τους Πυξ Λαξ, αλλά και την προσωπική του ζωή. Καθισμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 αναφέρθηκε στο λόγο που η αγαπημένη μπάντα έριξε αυλαία πολύ νωρίς.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

«Εμείς, όταν σταματήσαμε το 2004 σαν μπάντα, σταματήσαμε πολύ συνειδητά, ξέροντας ότι προσωπικά δεν θα είχαμε τον ίδιο κόσμο κι όντως δεν τον είχαμε. Γενικά, μόνοι μας δεν είχαμε τον κόσμο και την ανταπόκριση που είχαμε με τους Πυξ Λαξ. Αυτό το ξέραμε από την αρχή, όταν σταματούσαμε την μπάντα», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας πως ήρθε φυσικά και οφειλόταν στη φθορά του χρόνου:

«Προσωπικά δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήρθε από μόνο του. Αποφασίσαμε να βάλουμε μια τελεία γιατί όταν μπαίνεις στο στούντιο και δεν υπάρχει η ίδια φλόγα, άρα και το αποτέλεσμα, εσένα δεν σε ικανοποιεί γιατί δεν υπάρχει η ίδια διάθεση, το χρωστούσαμε στη μπάντα αυτή. Να αφήσουμε πίσω τα χρήματα, τη δόξα και τα γεμάτα γήπεδα για να ησυχάσει αυτή η μπάντα.

Ήρθε τελείως φυσιολογικά αυτή η απόφαση μέσα από τις συναυλίες και τα στούντιο εκείνης της περιόδου. Κοιτιόμασταν και το καταλαβαίναμε. Είναι η φθορά του χρόνου. Δεν ξέρω αν άλλη μπάντα είχε την ευκαιρία να ζήσει όσα έζησαν οι Πυξ Λαξ, αυτή την επιτυχία…».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή μίλησε για τον πρόσφατο γάμο του και την αναγγελία του γάμου ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε: «Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό εκεί ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμα και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μας είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι και η σύντροφός του ασχολείται με τη μουσική:

«Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα», πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!