Η Florence Welch, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Florence and the Machine αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση η οποία της έσωσε τη ζωή. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα επιστρέψει στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα ώστε να ολοκληρώσει την περιοδεία.

«Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να ακυρώσω τις τελευταίες συναυλίες μου. Τα πόδια μου είναι καλά. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε επέμβαση, για την οποία δεν αισθάνομαι ακόμα αρκετά δυνατή για να μιλήσω, αλλά μου έσωσε τη ζωή. Θα επιστρέψω στη σκηνή για να κλείσω στην περιοδεία με τις συναυλίες στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα (Ίσως να μην χοροπηδάω τόσο πολύ αλλά θα το κάνετε εσείς για εμένα)», έγραψε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Περιττό να πω ότι μακάρι οι στίχοι των τραγουδιών να μην ήταν τόσο ακριβείς στις προβλέψεις τους. Αλλά η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντιγραφής, οι μύθοι είναι ένας τρόπος να βγαίνει νόημα. Και το σκοτεινό παραμύθι του “Dance Fever” με όλες τις περίεργες προφητείες του, θα μου προσφέρει αναγκαία δύναμη και κάθαρση αυτή τη στιγμή», είπε στο τέλος.

Δείτε τη δημοσίευση της Florence εδώ:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!