Το πρωί της 10ης Ιανουαρίου ήρθε στον κόσμο το παιδί της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όλο αυτό το διάστημα, το αγαπημένο κορίτσι των social media ενημέρωνε τους followers της με βίντεο και αναρτήσεις για την εγκυμοσύνη της ενώ έδειχνε και στιγμιότυπα από την προετοιμασία του παιδικού δωματίου για τον γιο τους.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη

Στην αρχή το ζευγάρι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη κι αργότερα θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

Ιωάννα Τούνη
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet