Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει συνηθίσει τους θαυμαστές του σε πολλές χιουμοριστικές αναρτήσεις και φυσικά στην τελευταία του ανάρτηση το πήγε σε άλλο επίπεδο. Χωρισμένο σε δύο μέρη, το κλιπ έχει να κάνει με το τσιγάρο και πιθανότατα το κάπνισμα, μέσω μίας αναφοράς του τραγουδιστή στο κατά πόσο είναι επίκαιρο το ζήτημα.

Στο βίντεο εμφανίζεται και η αείμνηστη ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μια συνέντευξή της για μια υπόθεση που την είχε ταλαιπωρήσει. Πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε στα γυρίσματα Αλίκη Δικτάτωρ το 1971.

Εκείνη την περίοδο, φροντιστής της εταιρείας παραγωγής ήταν ο Παντελής Παλιεράκης. Οι σχέσεις του ωστόσο με τη Βουγιουκλάκη ήταν τεταμένες. Σε ένα προγραμματισμένο γύρισμα στα δικαστήρια στην Αθήνα, η Βουγιουκλάκη είχε αργοπορήσει. Το συνεργείο είχε στήσει τις κάμερες και την περίμενε με τις ώρες. Ο Παλιεράκης έγινε έξαλλος και επικοινώνησε με τον Φιλοποίμενα Φίνο για να τον ενημερώσει για την απουσία της πρωταγωνίστριας. Λίγη ώρα αργότερα, η ηθοποιός έφτασε με το αυτοκίνητο της στον τόπο του γυρίσματος φανερά εκνευρισμένη, επειδή ο φροντιστής την είχε «καρφώσει» στο Φίνο. Στο χέρι της κρατούσε ένα τσιγάρο, παρά το γεγονός ότι δεν κάπνιζε. Κατέβηκε από το αμάξι, πλησίασε τον Παλιεράκη και του το έσβησε στο πρόσωπο. Η ηθοποιός καταδικάστηκε σε πέντε μήνες εφέσιμη ποινή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με χιουμοριστική διάθεση αναπαραγάγει τα λόγια της πρωταγωνίστριας στο πρώτο μέρος του video και γράφει στη λεζάντα: «Το τσιγάρο… πάντα επίκαιρο! Τώρα και τότε… στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet