Συνεχίζουν να έρχονται στο φως συνέχεια καινούριες πληροφορίες σχετικά με τον γάμο και το διαζύγιο της Gisele και του Tom Brady.

Όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα, το μοντέλο μόλις χώρισε με τον Tom Bady βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του δασκάλου ζίου-ζίτσου Joakim Valente. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, η ερωτική σχέση των δύο αμφισβητείται από τον κύκλο του μοντέλου, παρόλα αυτά κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.

Πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, τονίζουν ότι οι παραπάνω πληροφορίες, δεν είναι τίποτα περισσότερο από κουτσομπολιά, ενώ αναφέρουν  πως ο Valente είναι, πέρα από δάσκαλός της, ένας καλός φίλος.

Σύμφωνα ομως με πληροφορίες του ΤΜΖ ο πρώην σύζυγός της αμφισβητεί τον χρόνο που συνδέθηκε με τον προπονητή της. Όπως σημειώνεται, ο πρώην του μοντέλου αφήνει αιχμές πως ο Βραζιλιάνος δάσκαλος, ήταν η αιτία που το μοντέλο του ζήτησε διαζύγιο.

Μάλιστα ο άσσος του ποδοσφαίρου πιστεύει ότι το μοντέλο είχε αναπτύξει παράλληλο δεσμό με τον Valente. Ενώ, δεν πείθετε με το φιλικό περιβάλλον της Gisele που έχει βαλθεί να διαψεύσει τις φήμες και θεωρεί ότι του ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Τέλος έβγαλε τη Gisele από το εξώφυλλό του στο Twitter κι έβαλε τον εαυτό του με την αθλητική περιβολή του.

Αφορμή για την είδηση του νέου έρωτα της Gisele, στάθηκαν οι φωτογραφίες της με τον Joakim Valente, στις οποίες δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας, στην  Κόστα Ρίκα, μαζί με τα παιδιά του μοντέλου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet