Η «Griselda» είναι μια από τις viral σειρές που προβάλλονται στο Netflix αυτή την περίοδο, με την Sofia Vergara να υποδύεται την διαβόητη «νονά της κοκαΐνης», Griselda Blanco.

Ο μοναδικός εν ζωή γιος της Griselda Blanco, Michael Corleone Blanco, σχολίασε τη μεταφορά της ιστορίας της στη μικρή οθόνη από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Οι δηλώσεις του γιου της Griselda Blanco

«Είναι μια ορμή συναισθημάτων. Είναι πολύ σουρεαλιστικό», είπε στον Κόρμπεν (στο σημείο 3:40). «Δεν πρόκειται να σου πω ψέματα ήταν πολύ συγκινητικό. Υπήρχε ένα σημείο όπου βρήκα τον εαυτό μου να λαχανιάζει ζητώντας αέρα. Και χάρηκα και λυπήθηκα» είπε αρχικά ο Michael Corleone Blanco, σε ένα podcast.

«Αισθάνομαι ότι η ιστορία, η ιστορία μας, η ιστορία της οικογένειάς μου, το σύμπαν της οικογένειας Blanco, είναι τόσο περίπλοκο και τόσο θρυλικό που θα έπρεπε να δείξουμε σεβασμό όταν πρόκειται για αφήγηση. Νομίζω ότι η ιστορία άξιζε λίγο περισσότερο» πρόσθεσε.

Ο Michael Corleone Blanco τόνισε ότι: «Μου άρεσε που όπου πήγαινε η μητέρα μου, πηγαίναμε μαζί της», είπε. «Μου άρεσε λοιπόν το γεγονός ότι προσπάθησαν να εξανθρωπίσουν τον χαρακτήρα. Αυτό ήταν ωραίο. Μάλλον αυτό είναι».

Το σημείο στο οποίο έχει αντίρρηση

Ωστόσο, ο Michael Corleone Blanco επισήμανε και ένα σημείο της σειράς, που δεν του άρεσε. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο κομμάτι όπου η θρυλική μητέρα του αγωνίζεται και δυσκολεύεται να πουλήσει 1 κιλό κοκαΐνης στο Μαϊάμι το 1978.

«Ήταν αρκετά ενοχλητικό, η γυναίκα ήταν η νούμερο 1 διανομέας κοκαΐνης στον κόσμο μέχρι το 1975. Δημιούργησε τη βιομηχανία. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η μητέρα μου ήταν η πρώτη επίσημη “φάλαινα” γιατί κανείς δεν είχε εκατοντάδες κιλά. Κανείς δεν είχε τα εργαστήρια. Ήταν πρωτοπόρος στις διαδρομές. Πρωτοπόρος στα πάντα στη σύγχρονη βιομηχανία κοκαΐνης όπως την ξέρουμε».

Διαβάστε επίσης:

Dolly Parton: Είναι τελικά υποψήφια για το «Rock and Roll Hall of Fame»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet