Για τη Μαρία Καβογιάννη δεν χρειάζεται να πεις πολλά! Είτε αναλαμβάνει ρόλους κωμικούς είτε δραματικούς είναι πάντοτε συγκλονιστική. Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Maestro η βουβή της ερμηνεία στο ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας σε έκανε να ανατριχιάσεις. Όπως είναι φυσικό τα social media υποκλίθηκαν.

Ο Γιάννης Τορτέκης στον ρόλο του κακοποιητή συζύγου και η αγαπημένη ηθοποιός χάρισαν μια από τις πιο συνταρακτικές σκηνές κακοποίησης στην ελληνική τηλεόραση. Φυσικά τα κοντέρ της τηλεθέασης έσπασαν για ακόμα μια φορά φτάνοντας το 28,7% στο νεανικό κοινό.

Τι συνέβη στη σκηνή

Ο Χαράλαμπος μαθαίνει τη σεξουαλικότητα του γιού του αλλά και τη σχέση του με τον Αντώνη. Ξεσπά, λοιπόν, βίαια απέναντι στο γιο και τη γυναίκα του η οποία μπαίνει μπροστά για να προστατέψει το παιδί της. Εκείνος συνεχίζει να τη χτυπά κι εκείνη να υποφέρει βουβά μην ακούσει η γειτονιά, μην τρομάξει το παιδί. Ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταλήγει να οδηγήσει στο νοσοκομείο το Χαράλαμπο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γνωρίζει πως να αποδίδει τις κοινωνικές παθογένειες με τον πιο ρεαλιστικό μα ταυτόχρονα καλλιτεχνικό τρόπο. Στο χτεσινό επεισόδιο πήραμε μια γεύση από την ελληνική πραγματικότητα και όλα τα μυστικά που κρύβουν οι κλειστές πόρτες στην ελληνική επαρχεία και όχι μόνο! Ανυπομονούμε για τη συγκλονιστική συνέχεια…

Διαβάστε ακόμα: 4 Σειρές +1 ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχουμε δει ευλαβικά- και θα ξαναβλέπαμε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet