Η Christina Applegate πρόσφατα συγκλόνισε όλον τον κόσμο μιλώντας για το Γολγοθά που περνάει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Πλέον, η αγαπημένη ηθοποιός έχει το δικό της αστέρι στο Hall of Fame και έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο.

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που της έχουν σταθεί όλο αυτό το διάστημα, ειδικότερα μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας. Στη σειρά του Netflix “Dead to Me” οι συνεργάτες της την βοηθούσαν πολύ με τη διαδικασία των γυρισμάτων ώστε να μη στέκεται όρθια και να μην κουράζεται όσο είναι δυνατόν.

Στην εκδήλωση για το αστέρι στο Hall of Fame η Christina Applegate δήλωσε:

«Θα ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πρέπει πραγματικά να ευχαριστήσω. Πρώτα από όλα, την οικογένειά μου. Είστε το παν για μένα». Έπειτα, αναφέρθηκε στους συναδέλφους της που την τίμησαν με την παρουσία τους. «Είστε οι άνθρωποί μου, η αγάπη μου», δήλωσε συγκινημένη.

«Είχα μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ζωή. Όταν ήμουν μικρή περίμενα στην ουρά για να δω τον πρώτο “Πόλεμο των Άστρων” σε αυτόν ακριβώς τον δρόμο, σε αυτό ακριβώς το θέατρο, κοιτάζοντας αυτά τα αστέρια στο δρόμο και έλεγα “ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;”. Τι έκαναν; Έκαναν κάτι σωστά; Έκαναν κάτι λάθος; Ό,τι κι αν είναι, θέλω και εγώ ένα αστέρι. Θέλω ένα! Και ήμουν πέντε χρονών. Οπότε αυτή η μέρα σημαίνει για μένα περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε», συνέχισε.

Η ηθοποιός είναι φανερά αλλαγμένη εξαιτίας της αρρώστιας που την ταλαιπωρεί. Παρόλα αυτά στην εκδήλωση εμφανίστηκε χαμογελαστή, ξυπόλυτη με το μπαστούνι της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet