Τον περασμένο Ιούνιο όλοι πάγωσαν στην είδηση ότι η Madonna βρέθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας βακτηριακής λοίμωξη. Η τραγουδίστρια τώρα αποκάλυψε λεπτομέρειες για το περιστατικό στο πλήθος που είχε κατακλύσει το Barclays Center στο Μπρούκλιν για την παγκόσμια περιοδεία της Celebration.

«Ήμουν σε ιατρικά προκλημένο κώμα για 48 ώρες», εξήγησε η Madonna σε ένα βίντεο που τράβηξε ένας θαυμαστής. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τη δασκάλα της Καμπάλα, που ήταν δίπλα της όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. «Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική της. Μου είπε: «Σφίξε το χέρι μου». Και συνέχισε: «Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου. Παρεμπιπτόντως, κόντεψα να πεθάνω για να είναι δίπλα μου, στο ίδιο δωμάτιο όλα τα παιδιά μου».

«Απόψε στο δωμάτιο υπάρχουν πολύ σημαντικοί άνθρωποι που ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Υπάρχει μια γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο – είπε η Madonna – δεν το θυμάμαι καν. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου και ξύπνησα στην εντατική».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!