Η Μαρία Μενούνος δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο, αυτή τη φορά στο πάγκρεας. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο όγκος που είχε διπλασιάστηκε μέσα σε μόλις δύο μήνες ενώ παράλληλα κατηγορεί τους γιατρούς για αδιαφορία.

Η δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο, είπε στο podcast «Νot Skinny But Not Fat» : «Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες», συμπλήρωσε η Μαρία Μενούνος.

Στη συνέχεια εκδήλωσε την απορία πώς γίνεται κάτι τέτοιο να μην έγινε αντιληπτό από τους γιατρούς, κατηγορώντας τους ουσιαστικά για αδιαφορία λέγοντας: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν “είσαι καλά”», ανέφερε η Μαρία Μενούνος σε μία ακόμη αποκαλυπτική συνέντευξη αναφορικά με την πορεία της υγείας της.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι παρά τους έντονους πόνους που είχε ο γιατρός της την καθησύχαζε: «Του έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι εκείνος μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις».

Διαβάστε επίσης:

Πυροδότησαν τις φήμες: Η Κιμ Καρντάσιαν πέρασε ξέφρενο βράδυ φλερτάροντας με τον Τομ Μπρέιντι

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet