Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και η Ιωάννα Μαλέσκου προς το παρόν κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και έτσι στις 15 Ιουλίου θα αποχαιρετήσει την εκπομπή «Love it» και το τηλεοπτικό κοινό που τη στήριξε σε αυτή την προσπάθειά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και προς το παρόν δεν θέλησε να αποκαλύψει που θα την δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και εξήγησε τον λόγο.

«Οι άνθρωποι της τηλεοράσεις όταν δεσμευόμαστε από ένα συμβόλαιο, δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε και να αποκαλύπτουμε, είναι κακό και δεν είναι και σωστό. Πολύ σύντομα θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας όμορφα πράγματα τα οποία ετοιμάζω και αυτό με κάνει να ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Διαβάζω πολλά πράγματα για εμένα τα οποία δεν ισχύουν, πλέον όμως έχω κάνει πολλά βήματα πίσω και τα παρατηρώ σαν να μην αφορούν εμένα. Ακούστηκε ότι θα πάω στο Star και θα ακουστούν και άλλα. Δεν θα απαντήσω όμως και το μόνο που θα πω είναι πως αυτά που δεν γράφονται είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που γράφονται».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου και τις φήμες που τη θέλουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να τη βλέπουμε στη ζώνη που τώρα βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν μου αρέσει να συζητάω για άλλα πρόσωπα, γενικά με την σύγκριση έχω καεί και χωρίς καν να το επιδιώξω. Μου αρέσει αυτό που είμαι και αυτό που σχηματίζομαι».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet