Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε Ιωάννα Τούνη με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και μίλησαν για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να συμβεί γάμος μεταξύ τους, με την Τούνη να της απαντά με εμφανή την αμηχανία της.

“Σίγουρα δεν είμαι με έναν άνθρωπο στα 28 μου πλέον για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αλλά αυτό θέλει δύο και δουλειά”, δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα και ο Δημήτρης μίλησαν για την πρόταση γάμου και πώς πρέπει να γίνει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι το αφήνει πάνω του και ότι εκείνη θέλει απλώς ένα κινητό να απαθανατίζει τη στιγμή. Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χαρακτήρισε τη σύντροφό του ως «δύσκολο πελάτη» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Ακόμα, η Ιωάννα Τούνη επισήμανε: “Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας. Έχει αγάπη και αξίες να δώσει».

Ο Δημήτρης Αλεξένδρου αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και την κάθε μέρα που περνάει, ενώ υπογράμμισαν ότι έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις, με δάκρυα και με ευάλωτες στιγμές.

«Γνωριστήκαμε μέσω της Δήμητρας Αλεξανδράκη» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων».

“Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης” τόνισε η επιχειρηματίας!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet