Ένα Q&A έκανε η Ιωάννα Τούνη ς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε σε ερωτήσεις των followers της σχετικά με τη βάφτιση του γιου της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το όνομα του παιδιού

Η influencer εξήγησε γιατί επέλεξαν το όνομα Πάρη: «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».

Έδωσε επίσης τις συμβουλές της σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να επιλέγει όνομα: «Κάτι που έκανα πριν αποφασίσουμε το όνομα, είναι να το αντιστοιχήσω με το επίθετό του. Για εμένα ένα εύηχο ονοματεπώνυμο δίνει κύρος και βοηθάει επαγγελματικά στο μέλλον (όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται σαν ιδέα αυτό που λέω. Σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι παρατσούκλια που «βοήθησαν» στην επιτυχία. Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου».

Τούνη

Το κόστος της βάπτισης

Για το κόστος της βάπτισης του Πάρη, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως ανέλαβε τα πάντα ο καλός φίλος της, Στέφανος, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα όπως ακριβώς επιθυμούσε το ζευγάρι.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως το πιο ακριβό κομμάτι ήταν η πίστα με τα επαγγελματικά μηχανήματα που στήθηκε, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τούνη

Η βάφτιση εκτός εκκλησίας

Μια ερώτηση αφορούσε το αν έπρεπε να μπει το παιδί σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε οργισμένα: «Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία;»

«Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο βαπτιστής στον Ιορδάνη» συνέχισε στην απάντησή της που κατέληξε ως εξής:

«Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό!».

Τούνη
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet