Καθώς ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ετοιμάζονται για το γάμο τους το ερώτημα που έχει προκύψει είναι αν η πρώην σύζυγος του Ben, Jennifer Garner θα παρευρεθεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life ενώ η Garner είναι καλεσμένη, δεν θα παρευρεθεί.

Ο λόγος είναι το ότι η μητέρα των τριών παιδιών του εργάζεται σε κάποιο project στο Τέξας και δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα τους τη συγκεκριμένη μέρα. Ωστόσο είναι απόλυτα θετική στο να βρίσκονται δίπλα στον Affleck τα τρία τους παιδιά, η Violet, 16, η Seraphina, 13, και ο Sam, 11. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εκείνη από την ευτυχία των παιδιών της, οπότε το γεγονός ότι νιώθουν ευπρόσδεκτα και άνετα και έχουν δεθεί με την J.Lo και τα παιδιά της είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να ζητήσει»

Μια δεύτερη πηγή επίσης στο Hollywood Life αναφέρει μάλιστα ότι η Jennifer Garner έχει ήδη «συγχαρεί» το ζευγάρι. «Επιπλέον, η Lopez και η Garner έχουν έρθει κοντά, έτσι ο J.Lo ήταν θετική στο να της αποσταλεί πρόσκληση».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!