Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένειά της, αλλά και σε όλους τους θαυμαστές της.

Αν και μόλις 16 χρονών, η Kailia Posey είχε καταφέρει να ξεχωρίσει από πολύ μικρή ηλικία μέσα από το reality «Toddlers & Tiaras» όπου λάμβαναν μέρος παιδιά προκειμένου να προετοιμαστούν για να πάρουν μέρος σε καλλιστεία όταν μεγαλώσουν.

Η Kailia Posey ήταν ένα από αυτά τα παιδιά και μάλιστα με το γέλιο της κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο διάσημα GIF.

Στις 20 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το θάνατό της, η Kailia γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram.

Ωστόσο, η οικογένεια της 16χρονης με δηλώσεις της στο TMZ ανακοίνωσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία: «Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της».

Η οικογένεια του νεαρού κοριτσιού είναι συντετριμμένη από το τραγικό γεγονός. Σε ανακοίνωσή της στα social media αναφέρει: «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή… Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet