Με όλα όσα συμβαίνουν στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ένα είναι το απολύτως σίγουρο. Η Kate Middleton αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της οικογένειας.

Η Kate Middleton δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου, προκαλώντας ένα τσουνάμι εικασιών σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Αυτές οι εικασίες εντάθηκαν όταν η ίδια ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας, η οποία αποσύρθηκε από έξι κορυφαία πρακτορεία φωτογραφιών στον κόσμο λόγω ανησυχιών για την αυθεντικότητά της.

Kate Middleton: Το σκανδαλώδες σενάριο για απιστία και η επόμενη κίνηση που σκοπεύει να κάνει

Τα σενάρια για απιστία του William

Την ώρα που το Παλάτι προσπαθεί να ξεχάσει το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Kate Middleton με τα τρία της παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ο βρετανικός Τύπος επανέρχεται στο θέμα της φερόμενης ως ερωμένης του πρίγκιπα William, Rose Hanbury. Η Rose ήταν μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας και όταν έμαθε για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε η Kate, της έστειλε μαζί με τον σύζυγό της την αγάπη της για ταχύτατη ανάρρωση.

Ωστόσο, οι Βρετανοί πολίτες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με την φερόμενη ως ερωμένη του πρίγκιπα William την ώρα που η σύζυγός του παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναρρώνοντας στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Kate Middleton: Το σκανδαλώδες σενάριο για απιστία και η επόμενη κίνηση που σκοπεύει να κάνει

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αμερικανός κωμικός, παρουσιαστής και πολιτικός σχολιαστής Stephen Colbert διακωμώδησε στην εκπομπή του τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι η εξαφάνιση της Kate από τη δημοσιότητα, οφείλεται στο τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, όπως άλλωστε υποστηρίζουν και κάποιοι ακόλουθοι του διαδικτύου.

Σε σχόλιά τους, γράφουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με την παράνομη σχέση του συζύγου της και διαδόχου του θρόνου στη Βρετανία, είπε ο παρουσιαστής Stephen Colbert στην εκπομπή του «The Late Show», που προβλήθηκε την Τρίτη. «Η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με τη παράνομη σχέση του συζύγου της και… νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα είναι η μαρκησία Rose Hanbury», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Kate Middleton

«Συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι» από τις φήμες και τα σενάρια για την κατάσταση στον γάμο τους και την ύπαρξη τρίτου προσώπου είναι ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton σύμφωνα με όσα είπαν στενοί φίλοι του ζευγαριού στην Daily Mail. Για αυτόν τον λόγο, σκέφτονται να αναφερθούν δημοσίως στην κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας με κοινό μήνυμά τους τον επόμενο μήνα, με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Πρίγκιπα Louis.

Παρά το γεγονός πως η βασιλική οικογένεια βιώνει μία ταραχώδη περίοδο, αναμένεται να διατηρηθεί η παράδοση να δημοσιεύουν μια νέα φωτογραφία για τα γενέθλια των παιδιών τους. Στις 23 Απριλίου είναι τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της Kate και του William, του πρίγκιπα Louis, και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για να δοθούν απαντήσεις σχετικά με την υγεία της Kate Middleton.

«Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν και αλληλεπιδρούν με το κοινό και μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της μακριά από τις υποχρεώσεις της», δήλωσε πηγή προσκείμενη στο Παλάτι στους Sunday Times.

Η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή των καθηκόντων της πριν από τις 17 Απριλίου, όταν τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Άσκοτ, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Οι εορτασμοί για τα γενέθλιά του – Η πριγκίπισσα Σαρλίν απλή και σικ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet